Slapen

We brengen ongeveer een derde van ons leven in bed door. Wie dat weet, ziet het belang van een goed bed al snel in en laat zich niet snel vangen. Wat heeft u nodig voor een goede nachtrust? Een stevige of eerder zacht matras? Een elektrisch verstelbaar bed? En heeft u al eens nagedacht over het beste hoofdkussen? Bij Thomas Interieur doen we dat wel. Sterker nog, wij hebben een bijzonder breed gamma matrassen en lattenbodems, boxsprings en comfortbedden. En daarbij verliezen we ook het design en comfort niet uit het oog. Onze uitgebreide selectie kussens en donsdekens helpen u hierbij wegdromen. 

Advies op maat van uw slaap

We kunnen ons voorstellen dat u niet precies weet waarop u moet letten bij het kiezen van een nieuw bed. Dat hoeft ook niet, want onze medewerkers helpen u graag en stellen precies de juiste vragen. Daarbij houden zij ook uw slaaphouding en eventuele rugproblemen nauwlettend in het oog. Van pocketverenmatrassen tot matrassen met latex of memoryfoam. Van een hoofdkussen met ganzendons, latex tot de welgekende kussens van Tempur. Net zo belangrijk als een goed matras, zijn een hoofdkussen en dekbed. Laat u ook bij de keuze voor beddengoed goed adviseren. Hebt u het ’s nachts warm of koud? Slaapt u alleen in bed of niet? En hoe zit het met uw nek en eventuele hoofdpijn? Allemaal aspecten om rekening mee te houden. Samen met onze medewerkers doorloopt u stap voor stap alle opties zodat u uiteindelijk een bed én beddengoed hebt om van te dromen. Met merken als Auping, Tempur, Beka, Styldecor en Velda weet u dat u mag rekenen op kwaliteit en decennialange kennis en ervaring van onze slaapexperts.

Boxspring of niet?

Pure weldaad, dat mag u verwachten van een boxspring. Of u nu gaat voor een prijsvriendelijk basismodel of luxe uitvoering, bij Thomas Interieur vindt u ongetwijfeld een uitvoering die u bevalt. Kenmerkend voor deze heerlijke bedden zijn de comfortabele matrassen. Of u nu kiest voor een moderne uitvoering die letterlijk en figuurlijk naadloos aansluit op een strak interieur of een klassieke uitvoering die past in je landelijk interieur. De eyecatcher van uw slaapkamer bevindt zich ongetwijfeld in ons breed gamma.

Previous
Next

Slaapcomfort

Auping
Beka
Tempur
Velda
Styldecor
Lattoflex
Geltex
Nox
Previous
Next

Slaapkamers

Staud
Nolte
Orme
Cinquanta3
Previous
Next

Jeugd- en kinderkamers

Slapen, spelen, huiswerk maken, … Kinderen brengen veel tijd door in hun slaapkamer. Het is dan ook belangrijk dat zij zich er goed voelen. Een prettige omgeving bevordert een goede nachtrust én het concentratievermogen. Voor wie zich bijna dagelijks bezighoudt met zaken als wiskundige formules en taalkundige uitdagingen is dat geen overbodige luxe. Daarbij gaat het natuurlijk niet alleen om het bed en een goede matras of waarom ook geen boxspring, ook een bureau en goede ergonomische bureaustoel zijn belangrijk.