Slapen

We brengen ongeveer een derde van ons leven in bed door. Wie dat weet, ziet het belang van een goed bed al snel in en laat zich niet snel vangen. Kom langs en ontdek wat U nodig heeft voor een goede nachtrust.

Uitgekiende selectie

Een stevige of eerder zachte matras? Een elektrisch verstelbaar bed? En heeft u al eens nagedacht over het beste hoofdkussen?
Bij Thomas Interieur doen we dat wel. Sterker nog, wij hebben een bijzonder breed gamma matrassen en lattenbodems, boxsprings en comfortbedden. En daarbij verliezen we ook het design en comfort niet uit het oog. Onze uitgebreide selectie kussens en donsdekens helpen u hierbij wegdromen.

Slaapcomfort

Een bed en lattenbodem of boxspring zijn absoluut belangrijk, maar voor een optimale nachtrust is een degelijke matras van fundamenteel belang. De dikte, het type en de samenstelling hangen volledig af van je lichaamstype en slaaphouding. Onze experts helpen je graag verder met het gepaste advies.

Slaapkamers

Een complete slaapkamer met bed of eerder een boxspring gecombineerd met kasten en nachtkastjes? In onze showroom kan u voor beiden terecht. Maar ook losse elementen om uw eigen creatie de finishing touch te geven zijn mogelijk. Aan u de keuze, de mogelijkheden in onze slaapkamerafdeling zijn (bijna) eindeloos.

Maatkasten

Bij het kiezen van kasten is in de eerste plaats functionaliteit belangrijk. Heeft u de ruimte voor een draaideur of past een ruimtebesparende schuifdeur beter in uw kamer? Gaat u voor lades leggers?

Tot slot is uw persoonlijke voorkeur net zo belangrijk, uw opbergruimte moet perfect in de rest van uw leefomgeving passen. De medewerkers van Thomas Interieur laten zich graag inspireren door uw stijl, of die nu landelijk, strak of trendy is, en tonen u met plezier de mogelijkheden. Met andere woorden, we halen alles voor u uit de kast!

Onze merken

Wij helpen graag

Vragen? Advies nodig? Wij staan klaar om je te helpen.

Contacteer ons