Zitten

Elke dag opnieuw komt u tot rust in uw salon, fauteuil of relaxzetel. Des te belangrijker voor de deskundigen van Thomas Interieur om u goed te leren kennen. Wat is uw persoonlijke stijl? Waar hebt u nood aan? Een zetel met elektrische functies of eerder een loungegedeelte om languit te liggen? Of beide! Met andere woorden: wat maakt van uw huis een thuis? Dat ontdekken we graag. Wat uw smaak ook is, bij Thomas interieur vindt u de ideale zitmeubel. Dankzij ons breed aanbod én onze persoonlijke aanpak weet u zeker dat u ook jaren later tevreden terugkijkt op de keuze van uw zetel of relaxfauteuil. En op uw keuze voor Thomas Interieur!

Klassiek, modern of jong en trendy, maar altijd stijlvol

Waar bent u naar op zoek? Een strakke lederen zitbank met minimalistische belijning die rustgevend oogt in uw moderne inrichting? Een klassieke of landelijke 3-zit met zachte stoffen kussens om heerlijk diep in weg te zakken? Een loungezetel die past binnen uw budget? U vindt bij Thomas Interieur een zeer breed en gevarieerd aanbod met een mooie balans tussen modern, klassiek, jong en trendy. Samen met de deskundigen van Thomas Interieur zorgen we ervoor dat de inrichting van uw woonkamer stijlvol en tijdloos is. Zo kan u jaren verder met de meubelstukken én het advies van Thomas Interieur. Uw persoonlijke smaak is onze inspiratiebron en samen maken we een betrouwbare en onderbouwde keuze uit ons buitengewoon breed gamma.

Europese kwaliteit

Leun achterover en sluit uw ogen in één van de comfortabele relaxzetels van het Noorse Stressless of het Duitse Himolla, laat u verrassen door de moderne look en tegelijk het hoge comfort van de zetels en relaxen van het Belgische Durlet. Houdt u van het lijnenspel en comfort van het Italiaanse Franco Ferri of het comfort en design van de Belgische Mecam groep? Welke merken ook samen voor u de ideale combinatie vormen, u mag altijd rekenen op Europese kwaliteit, betrouwbare garanties en persoonlijke service.

Previous
Next

Salons - modern en tijdloos

Durlet
Mecam
Recor
Passe Partout
Authentix
Rom
Stressless
Franco Ferri
Olta
Previous
Next

Salons - klassiek en comfort

Durlet
Mecam
Himolla
Passe Partout
Authentix
Rom
Stressless
Franco Ferri
Recor

Relaxen

Stressless

Himolla

Durlet

Releazz

Service

De kans is groot dat u één van de talrijke klanten bent die wij al sinds jaar en dag kennen. Neemt u voor de eerste keer een kijkje in de toonzaal van Thomas Interieur? Dan leren we u, uw persoonlijke voorkeuren en manier van leven graag kennen. We denken niet alleen graag met u mee, maar ook vooruit. Zo wijzen we u graag op dat ene juweeltje in onze collectie dat u anders wellicht over het hoofd ziet. Ook durven we verrassende suggesties voor te leggen waaraan u zelf misschien niet dacht. Wij hebben namelijk zowel letterlijk als figuurlijk heel wat in huis voor u!