Zitten

Elke dag opnieuw komt u tot rust in uw salon, fauteuil of relaxzetel. Des te belangrijker voor de deskundigen van Thomas Interieur om u goed te leren kennen. Wat is uw persoonlijke stijl? Waar hebt u nood aan?

Breed aanbod & persoonlijke aanpak

Een zetel met elektrische functies of eerder een loungegedeelte om languit te liggen? Of beide! Met andere woorden: wat maakt van uw huis een thuis? Dat ontdekken we graag. Wat uw smaak ook is, bij Thomas interieur vindt u de ideale zitmeubel. Dankzij ons breed aanbod én onze persoonlijke aanpak weet u zeker dat u ook jaren later tevreden terugkijkt op de keuze van uw zetel of relaxfauteuil. En op uw keuze voor Thomas Interieur!

Klassiek, modern of jong en trendy, maar altijd stijlvol

Waar bent u naar op zoek? Een strakke lederen zitbank met minimalistische belijning die rustgevend oogt in uw moderne inrichting? Een klassieke of landelijke 3-zit met zachte stoffen kussens om heerlijk diep in weg te zakken? Een loungezetel die past binnen uw budget? U vindt bij Thomas Interieur een zeer breed en gevarieerd aanbod met een mooie balans tussen modern, klassiek, jong en trendy. Samen met de deskundigen van Thomas Interieur zorgen we ervoor dat de inrichting van uw woonkamer stijlvol en tijdloos is. Zo kan u jaren verder met de meubelstukken én het advies van Thomas Interieur. Uw persoonlijke smaak is onze inspiratiebron en samen maken we een betrouwbare en onderbouwde keuze uit ons buitengewoon breed gamma.

Leun achterover en sluit uw ogen in één van de comfortabele relaxzetels van het Noorse Stressless of het Duitse Himolla, laat u verrassen door de moderne look en tegelijk het hoge comfort van de zetels en relaxen van het Belgische Durlet. Houdt u van het lijnenspel en comfort van het Italiaanse MAX DIVANI of het comfort en design van de Belgische Mecam groep? Welke merken ook samen voor u de ideale combinatie vormen, u mag altijd rekenen op Europese kwaliteit, betrouwbare garanties en persoonlijke service.

Onze merken

Service

Onze leveringen gebeuren door onze eigen ervaren vakmensen. Van uitpakken tot montage, wij gaan voor een zorgeloze ervaring voor u en uw gezin. U kan rekenen op de wettelijke garanties en onze belofte om samen op zoek te gaan naar de meest gunstige oplossing in geval van overmacht.

Wij helpen graag

Vragen? Advies nodig? Wij staan klaar om je te helpen.

Contacteer ons